Вірус Верховної Ради вже в Страсбурзі: Депутат Європарламенту потрапив до лікарні після бійки з колегою

​Депутати після конфлікту на зборах партії вийшли на вулицю, де британського політика, кандидата на лідерство в Партії незалежності Великобританії UKIP Стівена Вульфа побили.

Стівен Вульф госпіталізований з крововиливом в мозок. Фото: ВВС.

Депутат Європарламенту, головний претендент на лідерство в Партії незалежності Великобританії UKIP Стівен Вульф госпіталізований у важкому стані після бійки зі своїм однопартійцем. Про це повідомляють британські Independent і Sky News, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Повідомляється, що члени партії зібралися в Європарламенті в Страсбурзі, щоб обговорити питання майбутнього лідера партії. Зокрема член партії Роджер Хельмер розповів, що був "обмін люб'язностями".

Після цього ситуація загострилася і на мосту біля будівлі европарламентер вдарив Вульфа в обличчя, а той, падаючи, вдарився головою об металеві перила.

Спочатку Вульф виглядав нормально, але коли депутати повернулися в зал для голосування, стан Вульфа різко погіршився і він впав.

Його госпіталізували в лікарню, де Вульфу роблять тести. Джерела європейських видань стверджують, що у депутата виявили крововилив у мозок.

Стосується Європи: Трамп назвав умову, за якої продовжить виділяти гроші на підтримку України

вівторок, 30 квітень 2024, 18:30

Ексочільник Білого дому і кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що очікує від Європи збільшення розміру військової допомоги для України. Вона має відповідати сумам, які надає Америка, в іншому разі він також відмовиться від підтримки, передаю...

Кошмарити Білгород, чи Курськ тепер не завадять: Бійці ССО уразили два вопожі ЗРК "Бук" на Сумському напрямку (відео)

вівторок, 30 квітень 2024, 18:17

Українські військові уразили два російські зенітно-ракетні комплекси Бук росіян на Сумському напрямку. Про це у вівторок, 30 квітня, повідомило командування Сил спеціальних операцій ЗСУ і оприлюднило відео з місця подій . Оператори одного з підрозділ...