Вірус зла: Бойовики ІДІЛ знищують людей з нелюдською жорстокістю

Лікарі Лектори, заражені вірусом зла. У підвалах гестапо такого не було. Хіба що в НКВС... Так, може, цей вірус чистого, безглуздого, сатанинського зла - з пробірок секретних лабораторій?

Бойовики ІДІЛ винаходять нові види страти. Фото: tvzvezda.ruВ Іраку бойовики "Ісламської держави" стратили звинувачених в шпигунстві людей, помістивши їх в чан з азотною кислотою, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Під підозру в шпигунстві на користь уряду Іраку і секретних служб країни потрапили 25 чоловіків. Їх стратили в місті Мосул, зв'язавши між собою мотузкою і опустивши в своєрідний басейн з кислотою. 11 травня в Іраку бойовики ІДІЛ заживо поховали 35 своїх соратників, звинувачених у дезертирстві, а 10 травня бойовики заживо спалили іракську сім'ю з п'яти осіб.

Правозахисна організація "Сирійська обсерваторія з прав людини" опублікувала в кінці квітня звіт, в якому йдеться про те, що ІДІЛ за останній час стратив 4144 чоловік. З них 2230 - цивільні особи, включаючи жінок і дітей, близько 1100 - полонені в бою солдати урядових військ і проурядових ополчень, ще 400 - члени угруповання, які були вбиті за різні провини.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...