Владі варто схаменутися і знову йти в народ: Україна готова до "вибуху" і непокори, - Леонід Кравчук (відео)

Якщо народ не має довіри до влади, якщо народ не підтримує владу, владі діяти надзвичайно важко.

Леонід Кравчук. Фото: скріншот з відео.

Україна готова до "вибуху" і непокори. Таку думку в ефірі телеканалу 112 Україна висловив перший президент України Леонід Кравчук, передають Патріоти України.

"За роки незалежності у нас не було втрат своєї території, не була ніколи порушена територіальна цілісність, не було війни і не було такого зубожіння. Жили небагато завжди, бідно, я не кажу, що колись жили багато. Але якщо за один або півтора роки рівень життя в Україні впав удвічі, то це вже важко. Україна готова до вибуху. Готова до вибуху і непокори. Про це свідчать і спостереження", - заявив Кравчук.

Щоб уникнути "вибухів" в суспільстві, Кравчук рекомендував чинній владі поспілкуватися з народом усіх регіонів України та відповісти на його питання. "Настільки неорганізована ця система управління і влади, що дуже важко щось зробити. Я скажу вам одне, найважливіше. Якщо народ не має довіри до влади, якщо народ не підтримує владу, владі діяти надзвичайно важко.

Як подолати цей бар'єр між владою і народом? Звернутися до народу, безпосередньо. Повторюю, не розповідати через ЗМІ, інтерв'ю, яскраві виступи, а до народу, безпосередньо. Скажімо, зібрати в Палаці "Україна" представників народу з усіх регіонів і прийти туди поспілкуватися з людьми. Так, буде важко. Поставлять дуже складні питання. А який вихід?" – запитує перший президент України.

"Вітання" з Великоднем від "високодуховних": Російські загарбники вдарили по кафедральному собору УПЦ в Нікополі

понеділок, 6 травень 2024, 2:35

У Нікополі Дніпропетровської області внаслідок російського обстрілу зазнав пошкоджень Преображенський кафедральний собор УПЦ. . У повідомленні інформресурсів УПЦ зазначається, що Преображенський кафедральний собор міста Нікополя зазнав пошкоджень внас...

Помічник держсекретаря США розповів, як Росія втягує Грузію у війну в Україні

неділя, 5 травень 2024, 23:52

Помічник держсекретаря США, координатор із санкційної політики Джим О'Брайєн заявив, що РФ втягує Грузію у війну проти України, маючи намір збудувати в окупованій Абхазії базу ВМФ. Про це пише "Ехо Кавказу", передають Патріоти України. "Саме Росія втяг...