Водолази розповіли жахливі подробиці смерті жертв Ту-154

Тіла загиблих виявилися розірваними на шматки, що буває тоді, коли літак сильно вдаряється об поверхню води.

Основна фаза рятувально-пошукових робіт на місці авіакатастрофи завершена. Фото: NEWSru.ua.

Пасажири повітряного судна Ту-154 Міноборони РФ, який 25 грудня розбився неподалік від Сочі, виявилися в буквальному сенсі розірваними на частини, передають Патріоти України з посиланням на replyuа.net.

Така інформація надійшла від водолазів, які взяли участь в рятувальних заходах. Вони з жалем відзначили, що подібні випадки відбуваються тоді, коли літак сильно вдаряється об поверхню води. За словами одного з керівників пошуково-рятувальної команди російського МНС В'ячеслава Іващенка, йому доводилося бачити щось подібне десять років тому, коли недалеко від Адлера сталася аварія Айрбаса, що належав авіалініям Вірменії. Тоді травми були схожі.

Іващенко також додав, що переважно водолазам вдається знаходити деталі літака крупного розміру, а також речі, що належали пасажирам. Всі підняті мобільні телефони та інші гаджети відправляються для проведення експертизи. На сьогоднішній день виявлено вже дев'ятнадцять останків жертв аварії літака.

Наразі відомо про те, що рятувальниками на поверхню з моря було піднято всі головні фрагменти Ту-154 російського Міноборони. У зв'язку з цим було оголошено про завершення основної фази пошуково-рятувальних дій.

У пеклі гості: ЗСУ "денацифікували" російського окупанта з дев'ятьма судимостями

вівторок, 16 квітень 2024, 8:43

Українські воїни ліквідували чергового російського окупанта із Володимирської області РФ. Загарбник на прізвисько "Лямба" дивом вижив під час удару HIMARS по російських окупантах на полігоні в Трудовському, де РФ зазнала значних втрат, але висновків н...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 16 квітня

вівторок, 16 квітень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 16.04.24 орієнтовно склали: