​Вояки Путіна збентежені скромними здобутками в Україні: «Россия показала свой максимум на Донбассе» — Невзоров

Стільки військ та озброєнь витрачено російською армією. Стільки людей поклали дарма. Військовий потенціал РФ давно вичерпаний

Олександр Невзоров, відомий російський публіцист, дав коментар «Обозревателю» щодо ситуації в окупованих частинах Донбасу, а також спрогнозував подальші перспективи, зазначають Патріоти України. На думку Невзорова, Росія вже показала свій максимум на Донбасі, і російські військові збентежені тими «малими досягненнями» і «скромними рубежами», яких Кремлю вдалося досягти, кинувши всю міць проти «неіснуючої армії України».

Сьогоднішня Російська Федерація на що-небудь ще, крім уже досягнутого на Донбасі, не спроможна, це був її максимум. Публіцист впевнений, що «все інше - хвіст павича». За словами Невзорова, російські військові й самі не очікували, що та міць, яку Кремль кинув на Донбас, застрягне на таких «скромних рубежах». На той момент армія України була «дитячої, наївною, неіснуючої», але в підсумку міць Кремля навіть перед нею виявилася безсилою, тоді як з тих пір ЗСУ добре розвинултсь.

Публіцист підкреслив, що підозрює, що «військовий потенціал РФ давно вичерпаний», а спроби активізації бойовиків на Донбасі Невзоров пов'язує зі страхом Кремля перед заявами новообраного президента США Дональда Трампа по Криму, згідно з якими глава Сполучених Штатів вважає, що РФ повинна повернути Крим Україні.

Справа про державний заколот: Верховний суд США виніс рішення щодо можливості участі Трампа у президентських виборах

неділя, 5 травень 2024, 4:15

Верховний суд США дозволив експрезиденту Дональду Трампу брати участь у праймеріз у штаті Колорадо. Це рішення суду надає йому можливість бути висунутим як кандидат від Республіканської партії під час виборів наступного глави держави. Про це у суботу, ...

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"