Воєнний стан в Україні: Маша Лаврова марить катастрофою та кличе на допомогу ОБСЄ

Спікер МЗС РФ нервово зазначила, що рішучі кроки української влади нібито втягують країну в чергову авантюру, яка загрожує "катастрофічними наслідками" для самої України і для європейської безпеки загалом.

Захарова видала черговий "перл". Фото: скріншот з відео.

Офіційний представник Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова заявила, що введення воєнного стану в Україні нібито загрожує розкручуванням силового сценарію. Крім того, скандальна дипломат висловила надію на те, що західні партнери Києва вплинуть на нього, повідомляють Патріоти України із посиланням на російський пропагандистський ресурс RT.

"Ми закликаємо ООН, ОБСЄ, Раду Європи, інші міжнародні організації звернути увагу на загрозу розкручування силового сценарію і попереджаємо західних кураторів про серйозну небезпеку цієї витівки", — висловилася Захарова.

Крім того, вона нервово зазначила, що рішучі кроки української влади нібито втягують країну в чергову авантюру, яка загрожує "катастрофічними наслідками" для самої України і для європейської безпеки загалом. Також спікер російського МЗС озвучила фейк про те, що введення воєнного стану в низці регіонів України нібито є жорстким порушенням конституційних прав громадян чужої їй країни.

"Українські силовики наділяються винятковими повноваженнями, аж до застосування сили без суду і слідства, що саме собою є серйозною загрозою розростання громадянського конфлікту по всій території країни", — продовжила свою страхітливу промову Захарова.

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...