Волонтерка з Дніпра перемагає на довиборах до Верховної Ради, – Березовець

Тетяна Ричкова має серйозні досягнення на посаді радника міністра оборони і чимало пропрацювала у зоні АТО – а це для Дніпра має особливе значення.

Тетяна Ричкова. Фото: .ednist.infoВиборці округу віддадуть перевагу підтримати єдиного кандидата від патріотичних сил - Тетяну Рычкову, вважає відомий політтехнолог і експерт Тарас Березовець, пишуть Патріоти України, і додає, що електорат 27-го виборчого округу Дніпра буде сприймати кандидатуру помічника міністра оборони Тетяни Рычковой як нове обличчя в українській політиці, що дозволить їй заручитися серйозною підтримкою громадян.

"Тетяна Ричкова - це нове обличчя, новий кандидат, який заходить у виборчий процес. Електоратом вона буде сприйматися як fresh, тобто як свіжий, новий кандидат. З іншого боку - вона має за спиною серйозні досягнення на посаді радника міністра оборони і чимало пропрацювала у зоні АТО. А ця тема, як відомо, має для Дніпра особливе значення, - сказав він.

На думку експерта, зняття з виборів кандидатури від партії "Укроп" Оксани Томчук дозволить суттєво посилити рейтинг Тетяни Рычковой на майбутніх виборах.

"Зняття кандидатури Оксани Томчук з одного боку підвищує шанси Тетяни Рычковой і демонструє об'єднання патріотичних сил, а з іншого - це важливий сигнал для патріотично налаштованого виборця йти голосувати за Тетяну Рычкову як за єдиного кандидата від патріотичних сил", - підкреслив Тарас Березовець.

По суті, йдеться про протистояння між силами, які виступають за продовження реформ, і "Оппоблоком", який прагне до реваншу. При цьому результат виборів в Дніпрі буде мати вирішальне значення для всієї України. Тому що результат голосування покаже загальну картину настроїв суспільства, прогнозує експерт.

"Серед виборців 27-го округу підтримка патріотичних сил вище. Тут багато інтелігенції та людей, які роблять вибір усвідомлено і нетерпимо ставляться до спроб підкупу", - відзначає Тарас Березовець.

Спецслужби Польщі виявили пристрої, які, ймовірно, призначені для прослуховування засідання уряду

вівторок, 7 травень 2024, 11:59

У Катовіце, де 7 травня мало відбутися засідання Ради міністрів Польщі, спецслужби знайшли і демонтували пристрої для підслуховування. Про це інформує Reuters, передають Патріоти України. Як зазначається, у вівторок, 7 травня, Рада міністрів Польщі зби...

"Неслась інформаційна хвиля": У ГУР сказали, чи існує загроза Україні з боку Придністров'я

вівторок, 7 травень 2024, 11:28

Для України наразі немає загрози з території невизнаного Придністров’я. Принаймні серйозної, якщо подивитись об'єктивно. Таку думку висловив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону. Водноч...