Волонтери InformNapalm встановили особу чергового путінського "іхтамнета" (фото)

Кирило Шадрін з Кірова фігурує і на сайті "Миротворець".

Російський вбивця Кирило Шадрін. Фото:  InformNapalm.

Волонтери міжнародного співтовариства розсекретили чергового російського розвідника, який брав активну участь у боях на боці бойовиків на Донбасі, а тепер воює в Сирії. Відомості про нього опубліковані на сайті спільноти InformNapalm, передають Патріоти України.

Встановлено, що Кирило Шадрін з Кірова, народився 17 липня 1991 року. В розділі "Чистилище" сайту Миротворець також є його профіль.

У липні 2015 року Шадрін опублікував у своєму профілі фото в нестатутний формі одягу на тлі військових автомобілів ЗС РФ. З великою ймовірністю зроблено воно було перед відправкою на Донбас у польовому таборі підготовки в Ростовській області.

У травні наступного року росіянин опублікував фото, де він одягнений у статутну форму ВС РФ з шевроном з "летючої миші" — знаком військової розвідки.

Також на сторінці росіянина у соцмережі були виявлені фото, які доводять його присутність на Донбасі. На одному з них він зображений в квартирі з прапором бойовиків ДНР на стіні, а на інший вказани геотеги з координатами в районі Іловайська і між селищами Стожковське і Розсипне Донецької області.

Опубліковані в квітні-червні 2017 року фото свідчать про те, що росіянин тепер воює в Сирії. На його одязі помічені шеврони "Яструбів Пустелі", які воюють за підтримки з повітря з боку ВКС РФ. Також на шевронах присутній напис "Департамент загальної розвідки".

Приборкання Шольця: США після надання Україні далекобійних ATACMS підштовхне Берлін до позитивного рішення щодо Taurus, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:22

США хочуть, щоб передача ATACMS Україні, спонукала Німеччину надати Києву Taurus. Про це повідомляє "Європейська правда". Зазначається, що про це заявив неназваний високопосадовець оборонного відомства США. Він також зазначив, що рішення про надання Ta...

Останнє попередження китайцям: Блінкен за підсумками зустрічі з Сі Цзіньпіном пригрозив КНР новими санкціями за допомогу РФ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:56

Ставки піднято дуже високо. Китаю потрібна фінансова та технологічна допомога Заходу для подолання кризи. Вашингтон ув'язкє це питання з приборканням російської агресії проти України. Головною метою візиту Блінкена було спроба попередити КНР не підтрим...