"Вона не вірить політикам. Савченко залишилося жити максимум 5 днів", - адвокат

Микола Полозов заявив, що Савченко налаштована на смерть і відмовиться від будь-якої допомоги медиків.

Надія Савченко. Фото:www.bbc.com

Українській льотчиці Надії Савченко залишилося жити максимум п'ять днів. Про це в ефірі 112 Україна повідомив адвокат українки Микола Полозов, передають Патріоти України.

"Надія з завтрашнього дня планує відмовитися від допомоги російських лікарів, вимагає незалежних. Вона не вірить політикам, вона зневірилася в сухому голодуванні. У неї залишається 4, максмум 5 днів", - сказав він.

Раніше він повідомляв, що Савченко налаштована на смерть і відмовиться від будь-якої допомоги медиків.

Як відомо, 22 березня Донецький суд Ростовської області визнав Савченко винною у вбивстві російських жуналістів і незаконному перетині російсько-українського кордону та присудив їй покарання у вигляді 22 років позбавлення волі.

Водночас півтора року перебування в російському СІЗО враховано до цього терміну. Російська феміда визнала лише, що українка не підсудна за звинуваченням про обстріл мирних мешканців Луганщини.

З 6 квітня Надія Савченко оголосила сухе голодування.

В РНБО відреагували на повідомлення, що 3-тя штурмова бригада ЗСУ відмовилась виконати наказ Сирського зупинити прорив фронту під Очеретиним"

четвер, 2 травень 2024, 10:00

За повідомленням Центру протидії дезінформації при РНБО України, 2 травня російська пропаганда запустила 2 фейки. Фейк: Зрадник України Прозоров заявив: "Трагедія в Одесі 2 травня 2014 року була чітко спланованою операцією, а не трагічним збігом обстав...

"Загін задоволень" Кім Чен Ина: Скільки незайманок корейці приносять у жертву своєму комуністичному божеству

четвер, 2 травень 2024, 9:34

Отакий соціалізм вибудували в КНДР. От за це було пролито кров мільйонів людей. Щороку диктатор Північної Кореї Кім Чен Ин нібито відбирає 25 незайманих дівчат для свого "загону задоволень". Про це розповіла Пак Енмі, яка втекла з КНДР. . За словами П...