"Вони анексували Крим, але не можуть із ним впоратися": Кравчук розкрив плани Путіна щодо України

На думку Леоніда Кравчука, новий масштабний наступ Росії малоймовірний.
Леонід Кравчук. Фото: соцмережі.

Перший президент України Леонід Кравчук висловив переконання, що Росія обов'язково поверне окуповані території Донбасу до складу України. На його думку, РФ не потрібні зруйновані міста і села. Про це Леонід Кравчук повідомив у інтерв'ю, передають Патріоти України.

"Зруйнований Донбас Росія поверне, бо він їй не потрібен. Але питання деокупації Донбасу і Криму не можна розглядати разом. Доти, доки не сядемо за стіл із Кремлем, нічого не буде. Інші нам допомагатимуть, сприятимуть, але вирішити цю проблему повинні ми з Росією", — висловив свою точку зору перший президент України.

Водночас він зазначив, що раніше президент РФ Володимир Путін заявляв, що ''не обговорюватиме жодні питання'' з чинним президентом України Петром Порошенком. Проте, на думку Кравчука, новий масштабний наступ Росії малоймовірний.

"Вони анексували Крим, але не можуть із ним впоратися. Уявіть, що, не дай Боже, збожеволіють і окупують всю Україну. Їхньої військової могутності на це, може, і вистачить. Але ж потім треба буде змусити український народ жити так, як хоче Путін... Ми будемо битися до останнього. Думаю, що Путін це розуміє", — заявив Леонід Кравчук.

Джерело: Факты

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...