Вони і сьогодні на слуху: Луценко розповів про фігурантів списку "чорної бухгалтерії Януковича"

Суспільство дізнається про фінансування не тільки Партії регіонів, але й інших політпартій, пообіцяв Генпрокурор.

Ілюстрація:aktsent.com.ua

Стали відомі фігуранти списку "чорної бухгалтерії Януковича". Про це заявив генеральний прокурор України Юрій Луценко на прес-конференції в Києві, передають Патріоти України з посиланням на Подробности.

"У списках" чорної бухгалтерії Януковича "фігурують прізвища представників політпартій, які сьогодні на слуху", - заявив він.

Також генпрокурор зазначив, що суспільство дізнається про фінансування не тільки Партії регіонів, але й інших політпартій.

"Коли будуть оприлюднені "списки Трепака", ви дізнаєтеся. Що фінансувалася не тільки Партія регіонів, а й інші партії, в тому числі ті, які є сьогодні", - додав Луценко.

Як стверджує Луценко, у нього відбулася розмова з головою Національного антикорупційного бюро України з приводу переданої в НАБУ так званої "чорної бухгалтерії".

В ході цієї розмови він відповів, що в даний час проводиться аналітичними підрозділами вивчення документів і вони будуть просити допомоги про співпрацю з начальником управління спецрозслідування ГПУ Сергієм Горбатюком, оскільки у провадженні його підрозділу є справи екс-президента Віктора Януковича і його оточення.

Останнє попередження китайцям: Блінкен за підсумками зустрічі з Сі Цзіньпіном пригрозив КНР новими санкціями за допомогу РФ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:56

Ставки піднято дуже високо. Китаю потрібна фінансова та технологічна допомога Заходу для подолання кризи. Вашингтон ув'язкє це питання з приборканням російської агресії проти України. Головною метою візиту Блінкена було спроба попередити КНР не підтрим...

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...