"Вони вбивають нас!": Трамп накинувся із критикою на Меркель та німців (відео)

Президенту США не подобається, що Німеччина виплачує Росії мільярди доларів за газ, а на оборону виділяє набагато менші суми.

Трамп розкритикував політику Меркель. Фото: Рейтерс.

Президент США Дональд Трамп розкритикував канцлера ФРН Ангелу Меркель за те, що Німеччина витрачає мільярди доларів на російський газ. Про це він заявив в ході виступу в Монтані, передають Патріоти України.

Трампу не подобається, що Німеччина виплачує Росії мільярди доларів, а на оборону виділяє набагато менші суми. За його словами, це б'є по економіці США, які через це змушені витрачати на НАТО мільярди доларів.

«Вони йдуть і домовляються про нову газову угоду, нафта і газ з Росії, якій вони платять по рахунках мільйони доларів, нормально, так? Ось, вони хочуть захисту від Росії, але при цьому платять їй мільярди, а ми, як недотепи платимо за все це», - заявив Трамп.

Президент США зазначив, що Німеччина, з найміцнішою економікою в Європі, витрачає на оборону всього один відсоток від ВВП. У той час як США - 4% свого ВВП.

«Вони вбивають нас!», - заявив Трамп. Він запевнив, що змусить всіх членів НАТО платити необхідні внески.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...