Ворог перекидає у Горлівку нове озброєння, а здичавіле "воїнство ДНР" вночі намагається щось вкрасти у бійців ЗСУ (відео)

Віднедавна на лінії фронту завелися ще й терористи-злодії. Вони підходять близенько та крадуть речі військових ЗСУ.

Захисники України розповіли про тактику терористів. Скріншот.

Бійці розповіли про тактику бойовиків та звичний розпорядок дня на війні, повідомляють Патріоти України з посиланням на 5 канал.

Кількагодинні артилерійські обстріли кожної ночі, під час яких бойовики вицілюють бліндажі українських захисників – така нині ситуація біля окупованої Горлівки. Припиняють гатити з великих калібрів лише зі сходом сонця, але тоді на полювання виходять ворожі снайпери.

Бійці кажуть, що крім звичних тут мінометів різних калібрів, РПГ та самохідних установок, бойовики починають обстріл зі зброї, якої раніше у Горлівці не було. Армійці стверджують, що ворог стягнув до лінії фронту 122-мм установки "Партизан".

Стріляти терористи починають, наче за розкладом – о 23-й годині. За словами військових, опівночі інтенсивність зростає, і лише до другої ночі все стихає. Після того як артилерія замовкає – до позицій Збройних сил підбираються ворожі розвідники, та до бази вони намагаються повернутися до світанку.

"Я так розумію, що вони пересуваються уздовж лінії фронту. Вони рухаються по маршруту. Їх не так напевно багато і вони працюють за своїм планом роботи", - каже військовослужбовець 53-ї механізованої бригади ЗСУ "Абдулла".

Чиє наразі Роботине: Сил оборони прокоментували інформацію про захоплення росіянами важливого пункту оборони на Запорізькому напрямку

середа, 15 травень 2024, 18:40

Пропагандистські пабліки РФ поширюють інформацію про нібито "захоплення" російськими військовими села Роботине на Запорізькому напрямку. Ця заяви росіян є фейком. Про це повідомив начальник Обʼєднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Укра...

Не міг змиритись з помилкою, яку зробив його народ на виборах? В Фіцо стріляла шанована у Словаччині людина, митець та проєвропейський активіст зі своєї легальної зброї

середа, 15 травень 2024, 18:27

У прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо стріляв 71-річний чоловік із міста Левіце. Про це повідомляє Denník N у середу, 15 травня. Вказано, що він стріляв в урядовця із легально зареєстрованої зброї. . Видання Plus7 Dní стверджує, що підозрюваним є...