Вперше після чуток про інсульт: У Мінську на публіці з'явився Лукашенко

У прес-службі білоруського президента чутки про його госпіталізацію назвали маячнею.

Олександр Лукашенко. Фото: БелТА

Президент Білорусі Олександр Лукашенко у вівторок, 31 липня, вперше після чуток про те, що його госпіталізували з інсультом, з'явився на публіці, зокрема провів зустріч з головою Мінського облвиконкому Анатолієм Ісаченком. Про це повідомило державне інформаційне агентство Білорусі, зазначають Патріоти України.

Під час зустрічі, білоруський президент заслухав доповідь про збиральну кампанію жнив у регіоні, розвиток м'ясо-молочного комплексу і будівництва доріг. Слід зазначити, що зустріч Лукашенка з Ісаченком стала для глави республіки першою появою на публіці за останній час.

Як повідомлялося раніше, у президента Білорусі Олександра Лукашенка ймовірно стався інсульт, через який його терміново забрали до лікарні. Ця інформація з'явилась у ЗМІ після того, як з 28 липня білоруський лідер не з'являвся на публіці. Водночас, у прес-службі Лукашенка чутки про його госпіталізацію назвали маячнею.

Джерело: БелТА

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...