Все, досить! За брехню треба відповідати!: Яценюк подасть до суду щодо фейку про купівлю 24 вілл у США

Екс-прем'єр заявив, що розтиражована брехня про начебто придбану у США нерухомість – це частина спеціальної операції проти України.

Арсеній Яценюк. Фото:www.novostimira.com.ua

Лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк подає позов до суду щодо неправдивої інформації про начебто придбання ним у Маямі (США) 24 вілл. Про це Яценюк написав на своїй сторінці у Facebook, інформують Патріоти України.

"Подаю позов у суд на провокатора, який опублікував "качку" про начебто придбання мною в Маямі 24-х вілл за мільйони доларів. Повний абсурд, скинутий на голови людям, замученим війною, непевністю і переживаннями, виснаженими постійними інформаційними атаками, а від того дуже вразливим – це давно оголошена війна не проти мене особисто, а проти кожного громадянина з метою дезорієнтації і втрати довіри у власну державу,"– написав Яценюк.

За його словами, фейк про начебто придбані у США 24 вілли – це частина спеціальної операції проти України.

"З часів роботи на посаді прем’єр-міністра чітко знаю, як народжуються такі атаки і що є їхньою причиною. Щойно повернувся з Брюсселя, де мав надважливі зустрічі з європейськими партнерами, від позиції яких великою мірою залежить утримання світового антипутінського фронту і збереження та посилення санкцій проти Росії. Такі контакти відслідковують російські спецслужби," – пояснив Яценюк.

Він нагадав, що у Росії знають, що ці міжнародні зустрічі можуть принести багато безсонних ночей кремлівському керівництву, а тому за будь-яку ціну намагаються підірвати довіру Заходу до української дипломатії.

"Саме тому чергова брехня про мільйонну нерухомість шириться Інтернетом з такою швидкістю, а сьогодні-завтра буде підхоплена "Інтером" та іншими ЗМІ, які отримують команди з Москви, та п’ятою колоною", – резюмував екс-прем'єр.

Як повідомлялося раніше, у деяких російських ЗМІ з посиланням на українську блогосферу з'явилася інформація про начебто купівлю колишнім прем'єр-міністром України Арсенієм Яценюком більше двох десятків вілл в американському штаті Флорида.

У ворога за добу значно поменшало артилерії та автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 24 квітня

середа, 24 квітень 2024, 7:54

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 24.04.24 орієнтовно склали:

Тікай, Федорович, тікай... На головному пропагандистськоу телешоу путіна раптово рознесли Януковича

середа, 24 квітень 2024, 6:24

На росТБ пропагандисти договорилися до того, що Янукович також був фашистом й русофобом. Його обзивали останніми словами, хоча самі просували цю кандидатуру. Про це говорить журналіст Денис Казанський. Один із гостей ефіру, який перейшов на бік ворога,...