Все дуже просто: Одіозний Жириновський пояснив любов росіян до "Боярышника"

Вольфович переконаний, що росіяни п'ють смертельний концентрат для очищення ванн "від радості", "бо відпочивають".

Жертвами "Боярышника" в Росії стало більше 70 оіб. Фото: НТВ.

Володимир Жириновський, лідер ЛДПР, під час ток-шоу Володимира Соловйова розповів про причини тяги росіян до напою «Боярышник», передають Патріоти України з посиланням на replyua.net.

За словами скандального політика, жителі РФ часто п'ють «Боярышник», тому що «люблять відпочити» і просто «від радості».

«Так от радості вони п'ють! Наші люди відпочивають! Це свобода, свобода, свобода!», - постійно вигукував Жириновський на передачі, відповідаючи на питання В'ячеслава Ковтуна, відомого українського політолога, який бере участь у багатьох політичних програмах на російському телебаченні.

Ведучий програми не міг залишитися осторонь від обговорення цієї теми і теж вніс свою «лєпту».

«У процентному співвідношенні до населення в Україні від «Боярышника» у вашій країні вмирає набагато більше людей, ніж в Росії», - заявив Соловйов.

Нагадаємо, що в кінці минулого року в Іркутській області жертвами вживання спиртовмісної рідини для очищення ванн стали понад 70 осіб.

В ході розслідування інциденту медики встановили, що в складі смертельної рідини присутні антифриз і метанол. Примітно і те, що серед отруєних були не тільки хронічні алкоголіки, а й цілком нормальні люди, які не п'ють кожен день.

"Намагаються підготувати плацдарм": Експерт з військової контррозвідки пояснив, для чого РФ знищує Одесу

четвер, 2 травень 2024, 17:50

Військовий експерт, полковник запасу СБУ, експерт з військової контррозвідки Михайло Притула зазначив, що росіяни б'ють по Одесі ракетами для того, щоб одесити залишили місто. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. ...

Ворог посилює натиск: На кордоні Часового Яру йдуть бойові дії

четвер, 2 травень 2024, 16:23

Бойові дії дійшли до межі міста Часів Яр Донецької області. У місті залишається майже 700 осіб. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Часовоярської міської військової адміністрації Сергія Чауса в ефірі телемарафону, передають Патріот...