Все дуже просто: Порошенко повідомив, коли скасують заборону російських сайтів

М’яч, як кажуть любителі футболу, на російському боці.

17 травня, Петро Порошенко заявив, що рішення про санкції щодо соціальних мереж буде переглянуто тільки після припинення агресії Росії. Про це голова держави повідомив на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

«Я можу сказати, що відразу після припинення російської агресії проти України, як тільки останній російський солдат залишить суверенну і незалежну територію України, я буду готовий переглянути це рішення.

Одразу після припинення агресії РФ, після того, як останній солдат РФ залишить Україну, рішення про санкції щодо соцмереж буде переглянуто», - запевнив ПАП.

Хочуть викликати паніку: Росіяни розганяють у ТikТok фейк про нібито підготовку наступу на Харків та Суми

середа, 24 квітень 2024, 14:56

Російські пропагандисти розганяють черговий фейк у соціальних мережах. Росіяни намагаються налякати українців нібито підготовкою до наступу на Харків та Суми, передають Патріоти України з посиланням на Центр протидії дезінформації у Telegram. Пропаганд...

Є особливий інтерес: Чеченська Республіка посилює співпрацю з Іраном, - ISW

середа, 24 квітень 2024, 14:52

Чеченська Республіка намагається поглибити зв'язки з Іраном на тлі інтенсифікації двосторонньої співпраці між Росією та Іраном у сфері безпеки. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти України. Депутат Де...