Все нагадує висхідну спіраль: У Німеччині попередили про можливу війну з Росією

"Рішення про розміщення військ і військові операції розгойдують гойдалки все вище і вище. Це небезпечно" - заявив уповноважений німецького уряду з питань співробітництва з РФ.

Гернот Ерлер. Фото:www.germania.diplo.de

Нові витки ескалації між НАТО і Росією можуть призвести до війни. Про це заявив уповноважений уряду Німеччини з питань співробітництва з РФ Гернот Ерлер, передають Патріоти України з посиланням на DW.

"Рішення про розміщення військ і військові операції розгойдують гойдалки все вище і вище. Це небезпечно", - заявив політик.

За даними Ерлера те, що відбувається, все більше нагадує висхідну спіраль. На його думку, саме такий розвиток подій наводить "до неконтрольованих ситуацій, аж до війни".

"Так далі не може тривати. Потрібно включити стоп-сигнал, поки не буде занадто пізно", - закликав він. Ерлер підкреслив, що сьогоднішня поведінка НАТО стало реакцією альянсу на дії Росії на Україну.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...