"Все пропало!": Росія підібгала хвоста через обраного Трампом міністра оборони США

До прикладу, пропагандистський телеканал "Звезда", який належить відомств Шойгу, вже зарахував Джеймса Меттіса до "відвертих русофобів".

Джеймс Меттіс. Фото:BBC.com

Російські ЗМІ почали виcловлювати побоювання з приводу наміру новообраного президента США Дональда Трампа призначити міністром оборони морського піхотинця, генерала Джеймса Меттіса. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на 24 канал.

Так, наприклад, телеканал "Звезда" вже зарахував Джеймса Меттіса до "відвертих русофобів".

Креатура Трампа є доволі яскравою і безкомпромісною особистістю. Меттіс на прізвисько "Скажений пес" є одним з найбільш легендарних генералів армії США.

За інформацією данської газети Berlingske, його прізвисько було отримане ним у якості похвали, оскільки з моменту вступу в корпус морської піхоти у віці 19 років він вимогливо ставився не тільки до себе, але і до всіх, хто був у його підпорядкуванні.

У генерала були тертя з президентом Бараком Обамою, оскільки він різко критикував підхід Обами до проблеми Ірану і заявляв, що ця країна є найбільшою загрозою миру в усьому світі. Це була точка зору, яку він захищав і яка, ймовірно, сприяла тому, що він потрапив в поле зору Трампа.

Крім того, у Меттіса є велика група прихильників, що свідчить про любов до нього демократичних і республіканських політиків. Незважаючи на те, що він вийшов в запас три роки тому, на слуханнях, які йому належить пройти перед призначенням на посаду, Меттіс, ймовірно, отримає підтримку.

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 8 травня

середа, 8 травень 2024, 8:05

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 08.05.24 орієнтовно склали:

Поштовх для стрімкого розвитку вітчизняного ВПК: ЄC купуватиме українську зброю для ЗСУ на мільярди євро

середа, 8 травень 2024, 7:15

Українському ВПК прогнозували 2024 року шостикратне зростання. Однак держбюджет не в змозі викупити повністю обсяги виготовленої продукції навіть на рівні виробництва 2023 року. Держави-члени Євросоюзу купуватимуть озброєння для потреб ЗСУ від українс...