​Все, що нажите «непосильним» трудом: Луценко показав вилучене при обшуку у «сірого кардинала» Януковича (фотофакти)

Краще пізно, ніж ніколи вважає Генпрокурор.

Витвори мистецтва: картини, старовинна кераміка та фарфор, ювелірні вироби. Генеральний прокурор України Юрій Луценко оприлюднив фотографії з обшуку у біглого політика та бізнесмена Андрія Клюєва, зазначають Патріоти України. Про це Юрій Віталійович повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Для тих, хто сміявся над моєю вказівкою обшукати помешкання підозрюваних ОЗУ Януковича, - фото із запізнілого, але таки проведеного сьогодні обшуку у Клюєва», - прокоментував світлини пан Луценко.

Нагадаємо, що проти Андрія Клюєва з лютого 2014 року порушено кримінальне провадження за фактом організації умисних вбивств під час Майдану в листопаді 2013 - лютому 2014 років.

У жовтні 2015 року Генпрокуратура України порушила кримінальну справу проти Клюєва, якого підозрюють в незаконних оборудках і присвоєння понад півмільярда гривень. Однак, як бачимо, попередники Луценка не поспішали «трусити» майно одіозного регіонала.

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...