"Все залежить від взаємності": У Путіна планують провести ще три зустрічі з Трампом до кінця року

Дмитро Пєсков підтвердив налаштованість російської сторони на організацію російсько-американських переговорів на різних міжнародних майданчиках.

Дмитро Пєсков. Фото: ТАСС.

Президенти Росії та США Володимир Путін і Дональд Трамп можуть тричі поговорити на різних міжнародних заходах до кінця поточного року. Про це в інтерв'ю "Известиям" повідомив прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков, передають Патріоти України.

За його словами, мова йде про святкування закінчення Першої світової війни у Франції 11 листопада, Східноазіатський саміт у Сінгапурі, який пройде з 11 по 15 листопада, і про зустрічі лідерів "великої двадцятки" в Аргентині, що відбудеться у кінці листопада-на початку грудня.

Зазначається, що Пєсков підтвердив налаштованість російської сторони на організацію російсько-американських переговорів на різних міжнародних майданчиках і не виключив контактів на вищому рівні в цих країнах. При цьому він уточнив, що "все залежить від взаємності".

"Бавовни" стає все більше: Розвідка Британії оцінила здатність Москви захистити військові заводи від українських дронів

вівторок, 16 квітень 2024, 16:38

Російська влада намагається балансувати між захистом заводів у глибині країни та військ на лінії фронту. Пріоритет віддається військовим, а чи не цивільним, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії у Twitter. Як за...

У Кремлі відповіли на ідею Макрона щодо "олімпійського перемир'я" в Україні

вівторок, 16 квітень 2024, 15:56

Кремль відхилив заклик президента Франції Еммануеля Макрона до "олімпійського перемир'я" в Україні. Як пише The Guardian, речник Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що є дещо, що "значно ускладнює процес розгляду подібних ініціатив", передають Патр...