"Всі ці "циц#ки" і "піс#ки" відвернули увагу від найголовнішого", - Майкл Щур про призначення Дєєвої

​Український телеведучий висловив свою думку з приводу обговорення призначення нового заступника міністра МВС.

Майкл Щур. Фото: nv.ua.

Майкл Щур вважає, що скандал з відвертими фотографіями заступника міністра МВС з питань євроінтеграції Анастасії Дєєвої відвернув увагу від більш серйозних тем, наприклад, від провалу реформи МВС. Про це він сказав в інтерв'ю виданню "Новое время", інформують Патріоти України.

"Хтось чіплявся до занадто юного віку Дєєвої, але в якийсь момент здалося, що більшість вчепилася саме в її фотографії. Якби не було фотографій, мені здається, не було б такої бурхливої реакції. Ми ж (в передачі. - Ред.) дали розмову про ці "циц#ки", "піс#ки" і виявилося, що мало хто звернув увагу на серйозну розмову, яка також була в програмі.

Так само, як у нашій програмі, сталося і в інформаційній сфері: всіх обурили ці "циц#ки", "піс#ки", і вже ніхто не говорить про проблему в цілому. Про те, що з посади пішла Хатія Деканоїдзе, наприклад", - сказав він.

Британська розвідка спрогнозувала ймовірні втрати армії РФ в найближчі місяці

субота, 4 травень 2024, 13:41

У найближчі два місяці в російській армії зростуть втрати на війні проти України. Про це йдеться в новому звіті міністерства оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Розвідники звернули увагу, що середньодобова кількість втрат росіян убити...

Масована атака "Шахедів" на Харків: У місті спалахнули відразу три пожежі (фото)

субота, 4 травень 2024, 12:59

У ніч на 4 травня російські загарбники здійснили масовану атаку дронів на Харків. За попередніми даними, постраждали чотири особи, серед них – одна дитина. Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій України (ДСНС), передають Патріоти Укр...