Війна об'єднала: Український ведучий Майкл Щур знайшов двійника в канадських військах (фотофакт)

А раптом Майкл Щур і Пол Винник і справді родичі?

Майкл Щур. Фото: nv.ua.

Що називається, "нежданчик": український ведучий Майкл Щур, який несе службу в українській армії, виявився надзвичайно схожим на командувача сухопутними військами Канади Пола Винника. Це помітив журналіст Сергій Тахмазов і виклав фотографії на своїй сторінці Facebook, передають Патріоти України.

«Один з цих українців - командувач сухопутних військом Канади, другий - мобілізований в ЗСУ. Україна об'єднує світ. Збіг? »- написав Тахмазов.

А раптом Майкл Щур і Пол Винник і справді родичі? Ну чого не буває, тим більше, що канадський військовий є етнічним українцем.

Відтермінована пенсія в Україні: Як збільшити розмір виплат і які нюанси треба знати

вівторок, 7 травень 2024, 6:22

За кожен рік роботи після строку виходу пенсія збільшується на 6%, тобто приблизно на 350 гривень на місяць, передають Патріоти України. . Як зазначили у ПФУ, кожна людина має право на вибір щодо отримання пенсії за віком. Вона може вирішити самостійн...

Ціни на дешеву каву різко зросли до 45-річного максимуму

вівторок, 7 травень 2024, 5:00

Світові ціни на каву сорту робуста зросли до найвищого за останні 45 років рівня через дефіцит виробництва. У квітні ціна на тку каву підвищилася на 16,8% - до $1,93 за фунт, а ціни на інші сорти кави зросли на 14,8-17,8%, йдеться у звіті Міжнародної о...