Успіх гарантований: У США з'явився двійник Меланії Трамп (фото, відео)

Ізраїльська актриса і модель Міра Цур неймовірно схожа на першу леді США Меланію Трамп.

Міра Цур і Джон ДіДоменіко. Фото: Главком.

Від засобів масової інформації нічого не приховати. Цього разу вони навіть знайшли точну копію Меланії Трамп, а як бонус - і Дональда, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Після того, як Дональда Трампа вибрали президентом Сполучених Штатів Америки, у 45-річної Міри Цур кар'єра пішла вгору. Ізраїльська актриса і модель неймовірно схожа на першу леді США Меланію Трамп.

Крім того, новоспечена зірка вже давно живе і працює в Нью-Йорку і заробляє на життя тим, що перевтілюється в Меланію для гри в кіно, реклами і фото. Партнером по знімальному майданчику Міри є актор Джон ДіДоменіко, який, власне, і грає Дональда Трампа.

Шоу за участю акторів стало неймовірно популярним, відразу після того, як стартувала передвиборча кампанія Трампа. Цур взяла участь вже в 8 великих проектах, в яких вона перевтілювалася з Меланію, зірка впевнена, що це тільки початок її запаморочливої кар'єри.

Гонорар актриси досягає 3000 доларів за одне шоу і актрисі подобається, що вона займається улюбленою справою.

«Я обожнюю Дональда і Меланію Трамп. Це робить мою роботу ще приємнішою», - зізналася Цур.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...