"Всі зрадники": Тимошенко пригрозила подати в суд на президента Порошенка, Гройсмана та Парубія

Лідер "Батьківщини" наголосила, що керівництво країни порушує конституцію, знімаючи з реєстрації в Раді проект постанови про звільнення прем'єра Гройсмана.

ЮліяТимошенко. Фото:fdlx.com

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко заявила про намір подати до суду на Петра Порошенка, Володимира Гройсмана та Андрія Парубія через те, що Верховна рада відмовилася розглядати відставку глави уряду. Про це Тимошенко заявила в ході прес-конференції, яку транслював телеканал 112 Україна, передають Патріоти України.

На думку "газової принцеси", керівництво країни порушує конституцію, знімаючи з реєстрації в Раді проект постанови про звільнення Гройсмана.

"Персональну відповідальність за це несуть президент України, бо без нього не зняли б так грубо проект постанови про звільнення Гройсмана, абсолютно точно сам Гройсман, таким чином він тримається за владу, і третій - глава Ради Парубій, - заявила Юлія Тимошенко.

"Ми вимагаємо, щоб проект постанови про звільнення пана Гройсмана з'явився до кінця дня. Ми будемо подавати в суд", - сказала лідерка "Батьківщини".

Тимошенко відзначає, що Гройсмана варто відправити у відставку через падіння ВВП, гіперінфляцію, знищення малого бізнесу та збільшення тарифів на ЖКГ.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...