Всіх, хто чесно вбивав бійців "Хунти": Кандидат у президенти України запропонував амністувати солдатів "ЛДНР"

Можна піти ще далі, і в знак примирення та толерантності дати пройти їм Хрещатиком, зі зброєю та портретами Захарченка, Гіві та Мотороли. Адже "гібриди" Путіна так мріяли про це довгих п'ять років.

Євген Мураєв. Фото: Антикор.

Кандидат в президенти, народний депутат (позафракційний), глава партії "НАШІ" Євген Мураєв запропонував амністувати терористів самопроголошених Луганської і Донецької "народних республік". Таку заяву він зробив на передвиборних дебатах на "Радіо НВ", посилаючись на "світовий досвід", передають Патріоти України.

"Необхідно покарати тих, хто розв'язав цей конфлікт, необхідно передати до суду тих, хто здійснював військові злочини відповідно до Женевської конвенції: мародерів, ґвалтівників, грабіжників. А всіх інших солдатів - амністувати", - сказав нардеп.
"Без цього світу не буде, і про це говорить світовий досвід", - підсумував Мураєв.

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали:

Чехія знайшла для України вже мільйон снарядів - ЗМІ

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:22

Учасники ініціативи Чехії із закупівлі боєприпасів для потреб ЗСУ підписали угоду, в межах якої Україна отримає мільйон артилерійських снарядів, повідомляє . Спочатку передбачалося закупити 800 тисяч снарядів: 500 тисяч калібру 155 мм та ще 300 тисяч -...