Встановлено осіб, причетних до теракту в Туреччині

Теракт у Стамбулі здійснили уродженці Росії, Узбекистану та Киргизії.

Фото: http://www.haberturk.com/

Теракт в аеропорту Стамбула, жертвами якого стали 42 людини, скоїли троє смертників з громадянством Росії, Узбекистану та Киргизії, повідомляють Патріоти України з посиланням на телеканал "Дождь"

Агентство, посилаючись на видання Yeni Safak, зазначає, що один зі смертників був уродженцем Дагестану.Цю інформацію підтвердив представник влади Туреччини.

Раніше видання повідомлялось, що один зі смертників, які скоїли теракт в аеропорту Стамбула, міг бути вихідцем з Чечні. Передбачуваний терорист прибув до Туреччини з сирійського міста Ракка, захопленого терористами «Ісламської держави» (організація визнана терористичною і заборонена в Росії). Відзначається, що чеченця звуть Осман Вадіно.

Крім того, в Туреччині затримали 13 осіб, яких підозрюють у причетності до організації терактів.

Нагадаємо, що в результаті теракту у Туреччині загинули 42 людини, більше 200 людей отримали поранення.

Окупанти вчергове "захопили" завод у Красногорівці, в ЗСУ відреагували

неділя, 5 травень 2024, 19:15

Російські окупанти вчергове заявили про нібито захоплення опорного пункту на заводі в центрі Красногорівки на Новопавлівському напрямку. Речник оперативно-стратегічного угрупування військ "Хортиця" Назар Волошин в коментарі Ліга спростував, що місто вз...

Окупанти вдарили по Слов'янській ТЕС (фото)

неділя, 5 травень 2024, 18:28

«Сьогодні 5 травня о 10:35 розпочався обстріл Слов'янської ТЕС Донбасенерго. Під час обстрілу було пошкоджено ряд об'єктів на території станції», – зазначив він. Він додав, що російські військові завдали удару чотирма касетними ракетами з РСЗВ «Смерч» ...