"Встретимся с более интересными людьми": У Кремлі відреагували на скасування зустрічі Трампа і Путіна

Дмитро Пєсков заявив, що офіційно команда президента Трампа нічого не відміняла, але навіть і скасування зустрічі для Кремля нібито не буде великою проблемою.

Дмитро Пєсков. Фото: ЕРА.

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що Кремль не отримував офіційного підтвердження скасування зустрічі президента США Дональда Трампа і Володимира Путіна на полях саміту Великої двадцятки (G20) в Аргентині, передають Патріоти України.

"Ми летимо в Аргентину. Поки бачили тільки твіт і ЗМІ [про скасування Трампом зустрічі з Путіним]. Офіційної інформації не маємо", - цитує його заяву ТАСС.

За словами представника Кремля, якщо Трамп дійсно скасував зустріч з Путіним, то у президента РФ буде "кілька додаткових годин в програмі для корисних зустрічей на полях саміту". Нагадаємо, що президент США Дональд Трамп скасував зустріч з президентом РФ Володимиром Путіним через захоплення росіянами кораблів та особового складу ВМС ЗС України в Керченській протоці.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...