Втрати окупанта: На Донбасі минулої доби загинули четверо терористів,- розвідка

Є втрати і пораненими, зазначають у Міноборони.

Ілюстрація: ЖЖ

Минулої доби на Донбасі зафіксовано загибель чотирьох бойовиків. Ще троє окупантів отримали поранення. Про це повідомило Головне управління розвідки Міноборони України, передають Патріоти України.

"11 липня загинули четверо та поранено троє "військовослужбовців" зі складу 3-ої окремої мотострілецької бригади з Горлівки. Та 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти з Новоазовська. А також 7-ої окремої мотострілецької бригади з Дебальцевого", - йдеться у повідомленні.

До обласної лікарні у Донецьку доставлено семеро важкопоранених російських військовослужбовців. "Семеро важкопоранених російських військовослужбовців доставлено для підготовки до подальшого транспортування у військовий шпиталь міста Ростов на Дону", — повідомляє розвідка.

Телевізійні уроки дипломатії

вівторок, 14 травень 2024, 0:33

Масове мистецтво важливе тим, що впливає і на широку аудиторію, і на істеблішмент, який намагається широкій аудиторії подобатись. Тому акценти, сюжети і наголоси таких творів заслуговують на увагу. Apple tv+ випустили серіал «Франклін» – про дипломатич...

Буде вам Харків "за три дні!": Бійці Третьої штурмової бригади показали розгром колони ворожої бронетехніки, яка йшла на прорив українських позицій (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 0:28

Сили підрозділів Третьої штурмової бригади та суміжних 66-ї ОМБр, 77-ї бригади ДШВ знищили танки-черепахи та БМП-2 противника. Йдеться про колону, яка намагалася здійснити прорив на Харківщині. Про це повідомляє пресцентр 3 ОШБР. . Як зазначається, ок...