Втримати рубежі: Порошенко попередив про загрозу суверенітету України

Однією з основних загроз для України залишається намагання окупанта зірвати виконання мінських домовленостей.

Петро Порошенко. Фото:korrespondent.net

Президент України Петро Порошенко заявив, що зберігається загроза суверенітету України, а ворог намагається зірвати Мінські угоди. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Подробности.

Про це Глава держави заявив в ході презентації нових і модернізованих зразків озброєння і військової техніки ракетних військ і артилерії в смт Дівички Київської області.

"Чергові спроби ворога зірвати Мінські угоди свідчать про великі ризики і загрози суверенітету, територіальної цілісності і незалежності України", - сказав президент.

За словами Порошенка, у таких умовах українські Збройні сили докладають максимум зусиль для надійного утримання лінії зіткнення.

"В умовах крайньої необхідності, в умовах, коли наші військовослужбовці залишаються об'єктом нападу, і коли їх життю загрожує небезпека, у них є чіткий твердий наказ - давати відсіч ворогу, відкриваючи вогонь на поразку, і діяти ефективно, як і належить", - зазначив президент.

Батальйон "Хабарник" то не про фронт: Із законопроєкту про звільнення топ-корупціонерів від вироків в обмін на мобілізацію приберуть лише "верх". Більшість бубочок відмажуть, - Шабунін

четвер, 2 травень 2024, 9:05

Яку цінність для армії та перемоги являє собою, наприклад, Роман Насіров, знають лише творці законопроекту. Як і тому, чому гарному зможе навчити своїх нових начальників в ЗСУ​. Верховна Рада на своєму засіданні має намір проголосувати у другому читанн...

У Росії вночі зазнав удару черговий НПЗ

четвер, 2 травень 2024, 8:28

Влада краю пояснила вибухи атакою нібито українських безпілотників на завод та роботою ППО. . Місцеві мешканці спочатку повідомили про характерний звук двигунів безпілотників, а потім про три вибухи. Представники влади заявили, що три безпілотники н...