"Ви - класичний маніпулятор і брехун!": В ефірі телеканалу "Прямий" нардеп Мусій побився з учасником ток-шоу (відео)

​Тепер парламентарій збирається звертатися в ГПУ, тому що вважає, що телеканал не забезпечив його безпеку.

Фото:скрін відео

Народний депутат України від БПП Олег Мусій побився в ефірі телеканалу "Прямий". Інцидент стався в ефірі одного з політичних шоу, передають Патріоти України.

Опонентом парламентарія став голова Всеукраїнської мережі людей, які живуть з ВІЛ, Дмитро Шерембей. Конфлікт зав'язався під час виступу Мусія.

"Те, що ви відомий брехун і як ви обіцяли, що "Олег Степанович ми вас підтримаємо, все буде добре на тому ж засіданні уряду". Я це теж пам'ятаю дуже добре. Ви класичний маніпулятор і класичний брехун," - заявив депутат.

У цей момент Шерембей не витримав і накинувся на свого кривдника з кулаками, вихлюпнув також в нього склянку води. Далі чоловіків почали рознімати.

"Я хочу офіційно зробити публічну заяву про злочин проти народного депутата, скоєний громадянином Шерембеєм, в тому числі за участю телеканалу "Прямий", який не забезпечує безпеку народних депутатів, яких він запрошує," - заявив після інциденту Мусій.

Також парламентарій пригрозив звернутися в Генеральну прокуратуру.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...