"Ви створили пухлину, вкрали Крим, розв'язали війну на Донбасі!": В ефірі пропагандистського ток-шоу на росТБ розгорівся скандал через Україну (відео)

Публічні звинувачення на адресу Кремля пролунали в студії ток-шоу з вуст польського публіциста.

Зигмунт Дзенчаловські. Фото:скріншот

Польський публіцист і журналіст Зигмунт Дзенчаловські публічно звинуватив Росію в крадіжці українського Криму і розв'язуванні війни на Донбасі. Відповідну заяву він зробив в ефірі пропагандистського ток-шоу "Час покаже" 20 грудня, передають Патріоти України.

За словами поляка, саме очолювана Володимиром Путіним держава створила пухлину в Україні.

"У Польщі нещодавно була опублікована стаття, автор якої розглядає дев'ять можливих сценаріїв вирішення українського конфлікту. Аж до відходу Росії і повернення Криму. І, на жаль, на закінчення автор говорить про те, що вони не реалізовуються останнім часом. Ви створили пухлину. Я маю на увазі Російську Федерацію. Ви вкрали Крим! Ви розв'язали війну на Донбасі!" - звернувся Дзенчаловські до присутнього в студії члена комітету Держдуми з міжнародних справ Сергію Желєзняка.

Той обурився і відразу ж зірвався на крик: "Це ви створили пухлину! Це ви створили Майдан! Це ваші шакали там бігали! Ні, ми не дали знищити мільйони людей! Ми зупинили війну, в тому числі примушування до Мінських угод".

Польський журналіст у відповідь нагадав про минуле життя депутата. "Ви працювали в рекламі. Ви чудовий пропагандист! І те, що ви говорите, до реального життя відношення не має", - підкреслив Дзенчаловські.

Він також процитував кандидата в президенти Росії Григорія Явлінського, який закликав Путіна закінчувати війну і виходити з України. "Війна - це погано", - підсумував поляк.

"Проблема у тому": Військовий експерт порадив, як врятувати Patriot і Himars від ударів РФ

четвер, 28 березень 2024, 15:56

Для того, щоб вберегти установки Patriot і Himars, треба швидко міняти їхню дислокацію після того, як поблизу фіксується ворожий дрон. Про це заявив фахівець зі зв'язку, радіоелектронної боротьби та розвідки Сергій Бескрестнов, більше відомий під псевд...

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...