Вибори все ближче: Яку політичну гру затіяв Парубій, - ЗМІ

Відцентрові процеси в "Народному фронті" стають все більш помітними.

Андрій Парубій. Фото:Facenews.uaСпікер Верховної Ради України Андрій Парубій, який у парламент був обраний за списком "Народного фронту", перейнявся питанням партійного будівництва. Про це заявило джерело у фракції "Народного фронту", інформують Патріоти України.

Так, Парубій нібито хоче спертися на соратників з "Самооборони Майдану". Це неформальне об'єднання з десятка депутатів всередині фракції НФ разом з Парубієм було активним учасником подій Євромайдану.

За словами співрозмовника в НФ, близького до партійного керівництва, Парубій, продовжуючи ходити на фракційні засідання, насправі веде себе все більш незалежно.

"На зустрічах з фракцією він переказує сказане ним же на засіданні погоджувальної ради (глав фракцій і комітетів Ради, - ред.). Але видно, що він веде власну політичну лінію без оглядки на нас. Хороший приклад у цьому плані - Центрвиборчком, переобрати який хоче президент зі своєю фракцією та... Парубій, для якого це можливість піднятися в очах західних послів", - сказало джерело.

Відзначається, що відцентрові процеси в "Народному фронті" все більш помітні. Наприклад, нардеп Євген Дейдей хоч і не вийшов з рідної фракції, але в сесійній залі сидить разом з "радикалами" Олега Ляшка.

Джерело: Апостроф

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...