Вибори-вибори: Телеканал Коломойського виправдовує як може безкінечне шоу Зеленського у "день тиші"

Цікаво, пан Ткаченко і його команда дійсно сподіваються, що їм повірять, чи їм все одно? "День Зеленського" перериватиме лише реклама і випуски новин. - Ось так хитро "мовчатимуть"
Чесність, це "коник" на котрому збудовано образ кандидата Зеленського

У передачах, які транслюватимуть на телеканалі "1+1" у "день тиші" 30 березня, кандидат у президенти Володимир Зеленський участі не бере, а у архівному випуску "Вечірнього Кварталу" бере участь як "актор, а не кандидат".

Так у прес-службі групи "1+1 media", що належить Ігорю Коломойському, пояснили заплановану на суботу трансляцію проектів "Студії Квартал 95".

"Медіагрупа вважає, що не порушує законодавство, показуючи Зеленського - актора, так само як і канали групи "1+1 media" або інші канали можуть транслювати події за участі президента під час виконання обов’язків голови держави, наприклад, міжнародних зустрічей", - заявили на "1+1".

На телеканалі заявили, що програмна сітка "не адаптується під промоцію жодних політичних сил і не зазнає кардинальних змін вже кілька років".

"Студія Квартал 95" є довгостроковим партнером телеканалу, з яким було укладено договір на кілька років про виробництво продуктів на замовлення "1+1". Середня тривалість ефірного часу суттєво не змінювалася. ... Серед передач, які стоять у програмі на 30 березня, "Розсміши коміка" та "Чистоньюз" - без участі кандидата у президенти, а випуск "Вечірнього Кварталу" є цього дня архівним, і Зеленський там виступає актором, а не кандидатом", - йдеться у заяві.

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - Фурса

четвер, 28 березень 2024, 16:50

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - пише у своєму блозі Сергій Фурса, передають Патріоти України, і продовжує:. "Абсолютно природне небажання. Яке розум...

"Вони володіють українською мовою або суржиком": У Раді резервістів ЗСУ назвали ймовірні завдання російських ДРГ у разі появи на Київщині

четвер, 28 березень 2024, 16:39

Проникнення розвідувально-диверсійних груп ворога в столицю може вплинути на рівень застосування Росією масованих атак, це надзвичайно серйозно. Про це повідомив військовослужбовець ЗСУ, голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в етер...