Вибухи на арсеналі на Чернігівщині: Спалахи щосекунди зафільмували місцеві (відео)

Детонація була такої сили, що за десятки кілометрів від епіцентру здригалася земля.

Очевидці показали у мережі зарево від вибухів. Фото: скріншот з відео.

У мережі з'явилося відео вибухів та пожежі поблизу смт Дружба Ічнянського району на Чернігівщині, передають Патріоти України.

Очевидці кажуть, детонація була такої сили, що за десятки кілометрів від епіцентру здригалася земля. На місці працює оперативний штаб. Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман вилетів до місця надзвичайної події. Про це він повідомив у Twitter. "Надзвичайна подія на Чернігівщині. На місці працює оперативний штаб. Вилітаю туди", - написав Гройсман.

За словами першого заступника міністра Сергія Ярового, на місці розгорнуто оперативний штаб. Підрозділи Держслужби з надзвичайних ситуацій та Національної гвардії продовжують роботу з евакуації населення. "Інформації про потерпілих немає", – додав заступник Авакова.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...