Викликали наряд поліції: Георгій Тука з сім'єю потрапив в аварію

Тука: "Поліцейські з подивом спостерігали за тим, що "я не лаюся матом, ногами не тупаю, Авакову не дзвоню, посвідченням не махаю ..)))))))) ".

Георгій Тука. Фото: УНІАН.

Керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука потрапив в аварію, виїжджаючи з власного двору. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Досить довго розмірковував: писати чи ні? Виходячи з того, що все одно інформація потрапить в офіційні зведення МВС, а деякі "письменники" і штатні г*вномети, в разі мого мовчання, подадуть інформацію в хибному вигляді, вирішив - треба самому написати . Отже. Сьогодні вдень я з дружиною і дочкою, виїжджав з двору і ... потрапив в ДТП, зіткнувшись з іншим автомобілем", - написав Тука.

Він зазначив, що сталося саме зіткнення, обидва автомобілі не вимагають навіть дрібного ремонту: пошкоджено лише лакофарбове покриття. Разом з тим він зазначив, що на місце зіткнення викликали поліцію.

"Спасибі наряду: прибули дуже швидко, я і не очікував. Дуже ввічливі поліцейські (хлопець з дівчиною) оформили всі необхідні документи і прийняли рішення про те, що винуватцем інциденту є я. Таким чином, у мене вилучили посвідчення водія до рішення суду", - повідомив Тука.

Тука також зазначив, що поліцейські з подивом спостерігали за тим, що "я не лаюся матом, ногами не тупаю, Авакову не дзвонив, посвідченням не махаю ..))))))))"

Вже є кандидат на посаду: Путін знімає Шойгу з посади міністра оборони РФ

неділя, 12 травень 2024, 21:59

Російський диктатор Володимир Путін вирішив призначити нового міністра оборони замість чинного голови відомства Сергія Шойгу. Про це повідомляє пресслужба так званої "Ради Федерації" РФ, передають Патріоти України. Замість Шойгу Путін запропонував приз...

У Швейцарії заговорили про повернення чоловіків-українців

неділя, 12 травень 2024, 21:44

У Швейцарії представники щонайменше двох парламентських політичних партій публічно заявили про необхідність повернення до України військовозобов'язаних чоловіків-біженців. Про це йдеться у Neue Zürcher Zeitung із посиланням на заяву радника Вільної дем...