Винищувач бюджетних мільйонів: Як Петро Цибенко "розпилює" кошти ветеранів, - волонтери (фото)

"Вороги і сепари набагато ближче, ніж ви думаєте. Вони тут. Поряд. Чекають свого часу і фінансуються з бюджету", - пише Роман Синіцин.

Петро Цибенко. Фото: Главком.

Колишній народний депутат і член Комуністичної партії Петро Цибенко, очоливши Раду організації ветеранів України, "пиляє десятки і сотні мільйонів гривень з бюджету". Про це в Facebook повідомив український волонтер Роман Синіцин, передають Патріоти України.

"Петя і сам не може пояснити ветеран чого він. Якої війни. Тому що ветеранів Другої світової в живих залишилося якісь десятки або сотні. А ветерани АТО - Петіни вороги", - зазначив волонтер.

За його словами, Цибенко за державні гроші організовує на 9 Травня ходи і "бессмертниєполки" з червоними прапорами і колорадськими стрічками за московським сценарієм.

"За бюджетні кошти видають совковий шлак, знімають офіси даром в центрах міст, закуповують троянди по 200 грн і та орендують автобуси по 6 тис. грн на годину", - підкреслив Синіцин.

При цьому глава Всеукраїнського Центру допомоги учасникам АТО Олексій Ліпіріді також зазначає, що "типу ветеран" Цибенко є знищувачем бюджетних мільйонів гривень.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...