Високі гості: В Україну прибула Вікторія Нуланд

У Києві помічник Держсекретаря США обговорюватиме ситуацію на Донбасі та процес реалізації Мінських угод.

Вікторія Нуланд. Фото:www.radiosvoboda.org

Помічник держсекретаря США Вікторія Нуланд сьогодні прибула з візитом до Києва. Про це агентству УНІАН повідомили в посольстві США в Україні, передають Патріоти України.

"Нуланд прибула в Київ близько 13.00", - зазначив співрозмовник агентства. Очікується, що в Києві Нуланд обговорить з представниками української влади ситуацію на сході країни, реалізацію Мінських угод, а також питання двосторонніх відносин.

Сьогодні о 15.15 була запланована зустріч Нуланд з головою Верховної Ради України Андрієм Парубієм.

Крім того, заплановані зустрічі помічника держсекретаря США з представниками українського уряду та Адміністрації президента України, проте в агентстві офіційно не підтвердили цю інформацію.

В РНБО відреагували на повідомлення, що 3-тя штурмова бригада ЗСУ відмовилась виконати наказ Сирського зупинити прорив фронту під Очеретиним"

четвер, 2 травень 2024, 10:00

За повідомленням Центру протидії дезінформації при РНБО України, 2 травня російська пропаганда запустила 2 фейки. Фейк: Зрадник України Прозоров заявив: "Трагедія в Одесі 2 травня 2014 року була чітко спланованою операцією, а не трагічним збігом обстав...

"Загін задоволень" Кім Чен Ина: Скільки незайманок корейці приносять у жертву своєму комуністичному божеству

четвер, 2 травень 2024, 9:34

Отакий соціалізм вибудували в КНДР. От за це було пролито кров мільйонів людей. Щороку диктатор Північної Кореї Кім Чен Ин нібито відбирає 25 незайманих дівчат для свого "загону задоволень". Про це розповіла Пак Енмі, яка втекла з КНДР. . За словами П...