Вистава в Раді перед Керрі розіграна після обіцянки Онищенка профінансувати зміну влади в Україні, – Березовець

До Онищенка спонсорами виступали Фірташ, Клименко, Арбузов – їх теж обіцяли пам'ятати.

Держсекретар США Джон Керрі. Фото: vesti-ukr.comДепутат України, що вдався в біга, Онищенко, викритий у багатомільярдних корупційних угодах, пообіцяв профінансувати зміну влади в Україні, повідомляють Патріоти України про інформацію, яку залишив на сторінці Facebook український журналіст і аналітик Тарас Березовець:

“Блокування роботи Верховної Ради Батьківщиною і Радикальною партією – це не тільки свідчення того, що нормальної парламентської опозиції з них не вийшло і їм реально нічого запропонувати в якості альтернативи, крім популістського дискурсу. Це не тільки демонстрація перед держсекретарем Джоном Керрі недієздатності Верховної Ради. Це в першу чергу "отвєточка" за переслідування спонсора Олександра Онищенка та відпрацювання перед ним теми, що кошти будуть відпрацьовані і про нього не забудуть.

Забудуть, і причому дуже швидко. Як до того забули "незамінних" Клименка, Арбузова, Фірташа. Просто деякі сильно пожвавилися після нещодавньої заяви Онищенка, що він почне фінансувати зміну влади в країні." – написав він.

Справа про державний заколот: Верховний суд США виніс рішення щодо можливості участі Трампа у президентських виборах

неділя, 5 травень 2024, 4:15

Верховний суд США дозволив експрезиденту Дональду Трампу брати участь у праймеріз у штаті Колорадо. Це рішення суду надає йому можливість бути висунутим як кандидат від Республіканської партії під час виборів наступного глави держави. Про це у суботу, ...

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"