"Радикали" в епіцентрі скандалу: Проект постанови нардепа Мосійчука про захоплення "громадянкою США Супрун" МОЗ писали на комп'ютері "опоблоківця", - ЦПК

Тепер радикалам доведеться багато чого пояснювати, але чи зможуть?

Уляна Супрун. Фото: news.liga.net.

Проект постанови про заволодіння Уляною Супрун повноваженнями міністра готували на комп'ютері народного депутата від "Оппоблока" Олександра Долженкова. Про це стало відомо з особливостей документа пояснювальної записки до постанови. Про це повідомляється на сайті Центру протидії корупції, передають Патріоти України.

Подав постанову нардеп від Радикальної партії Ляшка - Ігор Мосійчук.

Зазначається, що Олександр Долженков - народний депутат від Опозиційного блоку, який, за даними журналістів, діє під контролем олігарха Ріната Ахметова і є його довіреною особою. Також повідомляється, що з олігархом Ахметовим пов'язують і РПЛ.
Постанову зареєстровано 8 лютого 2019 року. У ній серед іншого пропонується визнати дії Супрун такими, що завдають шкоди інтересам українського народу і держави.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно