Супрун подала в суд на пропагандиста Коломойського

Уляна Супрун нагадала, що за публікацію неперевіреної інформації на журналіста вже неодноразово подавали до суду.

Уляна Супрун. Фото: Голос Америки.

Виконувач обов’язки міністра охорони здоров’я Уляна Супрун подала в Солом’янський суд позов проти журналіста і ведучого програми «Гроші» Олександра Дубiнського. Вона наполягає на спростування інформації, поширеної працівником мас-медіа в соцмережах. Чиновник вважає, що порушені її честь, гідність та ділова репутація. Про це Супрун написала на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

На думку в. о. міністра, Дубинський видає свою думку за факти, створюючи брехливий контекст навколо реальних подій. При цьому «фейкові документи без деталей і коректної посилання на нормативні акти».

«Минулого тижня мене звинуватили в тому, що “під виглядом реформ” я займаюся розкраданням і відмиванням бюджетних коштів. Автор цих матеріалів Олександр Дубiнський. Особа, яка не здатна надати докази своїх звинувачень, але не соромиться ними розкидатися», – написала вона.

Супрун нагадала, що за публікацію неперевіреної інформації на журналіста вже неодноразово подавали до суду. В даному випадку мова йде про публікації двох матеріалів під загальною назвою «Злодійка з американським паспортом». У них йшлося про медичну реформу, на якій, як стверджував журналіст, наживається Супрун.

Щось готується? ПВК "Вагнер" скуповує в Узбекистані вантажні Іл-76 та переганяє до Африки

неділя, 28 квітень 2024, 12:28

Протягом останніх місяців ПВК "Вагнер" скуповує радянські важкі військово-транспортні літаки Іл-76, які десятки років перебували на зберіганні в Ташкенті, та переганяє їх до Центральноафриканської Республіки. Про це повідомляє Sota, передають Патріоти ...

Почалася істерика: Росія погрожує ексглаві МЗС Литви за пост про Керченський міст

неділя, 28 квітень 2024, 12:25

Перший заступник постійного представника Росії в ООН Дмитро Полянський у неділю, 28 квітня, відреагував на пост колишнього міністра закордонних справ Литви, нині посла країни в Швеції Лінаса Лінкявічюса щодо Керченського (Кримського) мосту, заявивши, щ...