Виступ Трампа був схожий на викидання сміття на газон, - The Washington Post

На теледебатах кандидатів на пост президента США, які відбулися вчора, Трамп показав свою непідготовленість всьому світу.

Теледебати Дональда Трампа і Хілларі Клінтон. Фото: vesti.ru.

Протягом півтори години ми спостерігали за тим, як один кандидат в президенти демонструє належну події серйозність, а другий веде себе просто немислимо, прийшовши абсолютно непідготовленим на співбесіду, яку показують по всьому світу. Так пише американська The Washington Post, аналізуючи перші президентські дебати між телезіркою реаліті-шоу і заможним будівельником Дональдом Трампом і колишнім держсекретарем Хілларі Клінтон, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Журналісти відзначають, що дебати стали карколомними.

«Трамп приніс з собою на головну сцену жарт з водевілю, який зробив йому непогану службу на праймеріз, і провалився. Виступ Трампа було рівноцінний викиду сміття на газон. Питання про Х викликало згадки Y, Z і все інше, що приходило йому на розум. Наприклад, розповідаючи про електронне листування Хілларі Клінтон, він згадав сумнозвісний стан нью-йоркського аеропорту Ла-Гуардія. Але були й інші викликаючі здивування моменти, які потопили б будь-якого іншого кандидата в президенти ... », - підкреслює автор матеріалу.

Аналізуючи словесну сутичку, журналіст приходить до висновку, що як кандидат, який заявляє про свій серйозний намір отримати голоси афроамериканців, Трамп продемонстрував повну сліпоту і глухоту, відповідаючи на питання про ліквідацію міжрасового розколу.

«Держсекретар Клінтон не хоче вживати такі два слова, як закон і порядок, - цитує Трампа журналіст. - У нас така ситуація, коли існують міста всередині міст, де афроамериканці і латиноамериканці живуть, як в пеклі, тому що там дуже небезпечно. Ти виходиш на вулицю, і в тебе стріляють».

Трамп, зазначає автор матеріалу, не просто продовжував вихлюпувати расові стереотипи про людей іншого кольору шкіри, але і виступив за відновлення антиконституційної практики зупинки і обшуку людей на вулиці, хоча така практика дуже непопулярна серед афроамериканців.

«А потім він виступив на захист расистської брехні про місце народження президента, на хвилі якої він став відомим і виграв номінацію. Йдеться про позбавлення легітимності першого чорношкірого президента Америки, що є образою для мільйонів американців, і особливо афроамериканців ...», - зазначив журналіст.

Нагадаємо, як повідомляли Патріоти України, в Нью-Йорку відбувся перший раунд дебатів між кандидатами в президенти США Хілларі Клінтон і Дональдом Трампом.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...