Висунув свою умову: Путін заговорив про "добросусідство" з Україною

Кремлівський господар натякає, що в Києві повинні погодитись на прямий діалог з Донбасом.

Володимир Путін. Фото:ria.ru

Президент Росії Володимир Путін заявив, що хоче бачити в Україні доброго сусіда. Про це він сказав у Москві на нараді послів і постійних представників Російської Федерації, передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

"Ми щиро бажаємо, аби врегулювання української кризи було досягнуто якомога швидше, ми й далі співпрацюватимемо з учасниками і нормандського формату, і Сполученими Штатами. Хочемо бачити в Україні доброго сусіда, передбачуваного партнера, який живе у мирі.

Але для цього в Києві повинні погодитись на прямий діалог з Донбасом, з Донецьком і Луганськом," - зазначив з натяком російський лідер.

"Це справді дуже серйозно": Папа Римський знову закликав Україну до переговорів з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 10:45

Папа Римський Франциск знову закликав Україну до переговорів з РФ. Нова заява понтифіка прозвучала на на тлі війн в Україні та Секторі Гази. На його думку, "досягнутий мир кращий, ніж безкінечна війна". Про це пише CBS News, передають Патріоти України...

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:28

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині, передають Патріоти України. "Було вражено цивільну інфраструктуру, пошкоджено логістичне сполучення зализиці. Крім того, удар пошкодив адміністративні будинки та пошкодив авто та цивільне майно",...