Вже офіційно: Іванка Трамп стане консультантом президента США

У старшої дочки Дональда Трампа буде свій робочий кабінет у Білому домі, але виплата грошової винагороди для неї не передбачається.

Іванка Трамп. Фото: Mixnews.

Донька Дональда Трампа Іванка отримала неоплачувану посаду консультанта президента, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Іванка стане співробітницею адміністрації президента США. Вона отримала посаду консультанта президента.

Зарплата на цій посаді не передбачена. Сама Іванка заявила, що, незважаючи на неформальний характер роботи, вона буде дотримуватися всіх тих правил, яким підкоряються і звичайні держслужбовці.

Про те, що Іванка стане радником свого батька, стало відомо ще 20 березня.

Тоді у Вашингтоні оголосили, що у старшої дочки президента буде свій робочий кабінет у Білому домі. Повідомлялося, що офіційно Іванка Трамп не займатиме ніякої посади в його адміністрації.

Ця новина викликала великий резонанс, і Іванка Трамп заявила, що "інформована про занепокоєння, яке багато хто проявив з приводу її консультацій президента на особистому рівні".

В американській пресі говорили, що у дочки президента буде доступ до секретної інформації, і що її кабінет буде розташований в західному крилі Білого дому, де знаходиться Овальний кабінет.

"Вони зацікавлені": РФ може затягнути війну ще на роки, - експерт

четвер, 16 травень 2024, 10:25

Кремль буде намагатися затягнути війну якнайдовше або змусити Україну піти на замороження конфлікту. Таку думку в ефірі телемарафону висловив військовий експерт, директор Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко. "Ясне діло, що вони (рос...

Нова "бавовна" так не минулась: ЗМІ повідомляють про знищення заправної станції на "Бельбеку" після атаки (відео)

четвер, 16 травень 2024, 9:59

На аеродромі "Бельбек" у тимчасово окупованому Криму після другої атаки в ніч на 16 травня, ймовірно, знищено заправну станцію.. "На військовому аеродромі "Бельбек" у Криму внаслідок сьогоднішньої нічної атаки знищено заправну станцію", - йдеться у пов...