Вже в наступному році Україна поверне Крим, - віце-адмірал ВМС України

Після повернення Криму обов'язково постане питання про військовосужбовців, які в 2014 році зрадили присязі.

Крим повернеться до України. Фото: УНІАН.

Окупований Крим може бути повернутий Україні вже у 2017 році. Таку думку в інтерв'ю "Новому часу" висловив головнокомандувач Військово-морськими силами України віце-адмірал Ігор Воронченко, повідомляють Патріоти України.

"Можливо, у 2017-у. Тоді, коли похитнеться крихка рівновага Російської Федерації. А вона скоро похитнеться", - вважає він.

Воронченко також зазначив, що після повернення Криму обов'язково виникне питання і про тих колишніх українських військовослужбовців та їхні родини, які в 2014 році перейшли на сторону Росії.

"Наскільки мені відомо, велика частина офіцерського командування, яка залишилася там, вже звільнена. Зашкодити нам вони вже нічим не можуть. Вони вже нашкодили - тільки собі і своїм родинам, своїм нащадкам. Правда - на нашому боці. Крим буде нашим. Ми туди повернемося. І як жити дітям офіцерів, які тоді прийняли рішення залишитися на анексованій території, - лише питання часу. Але це питання постане", - зазначим головком ВМС.

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...