WikiLeaks готує витік компромату на Хілларі Клінтон

Засновник сайту Джуліан Ассанж повідомив про наявні "досить цікаві" матеріали, які він має намір опублікувати найближчим часом.

Хілларі Клінтон. Фото: meduza.io.

WikiLeaks має намір опублікувати "значну" партію документів, пов'язаних з діяльністю президентської кампанії кандидата на пост президента США від Демократичної партії Хілларі Клінтон. Про це повідомив творець сайту Джуліан Ассанж, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

«Я не хочу розкривати карти завчасно, але можу сказати, що це різні документи, отримані з різних інститутів, які пов'язані з передвиборчою кампанією», - розповів Ассанж. Ассанж зазначив, що деякі з матеріалів «досить цікаві» самі по собі, інші представляють вже відому інформацію «під іншим кутом».

В кінці липня Хілларі Клінтон звинуватила російські спецслужби у зломі комп'ютерної мережі Національного комітету демократів. У США почали розслідування третього випадку хакерської атаки на сервери Демократичної партії. За даними джерела, в цей раз хакери зламали сервери передвиборного штабу кандидата в президенти Хілларі Клінтон.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...