"И снится нам не рокот космодрома...": Після трудів праведних нардеп заснув прямо у Верховній Раді (відео)

Є така професія - за Україну спати.

Нардеп Маркевич спить на своєму робочому місці,. Фото:  "Страна".

Вчора під час засідання Верховної Ради депутатам було не до роботи. Багато хто дивився фотографії на телефонах, хтось читав газету, а один нардеп взагалі заснув. Фотокореспонденти"Страни" зафіксували, як депутат від "Самопомочі" Ярослав Маркевич спав на своєму робочому місці, передають Патріоти України.

Сон парламентарія охороняли колеги і ніхто не смів його будити. Однопартійці дозволили йому насолодитися хвилинами сновидінь. І Маркевич спав до тих пір, поки не прийшов глава фракції Олег Березюк. Він розбудив 42-річного Ярослава і, мабуть, відпустив його додому, так як нардеп негайно встав і пішов.

Нагадаємо, що депутат ВР Надія Савченко одного разу заснула на засіданні комітету з питань національної безпеки і оборони. Тоді в соцмережах жартували, що, мовляв "є така професія - за Україну спати".

Зеленський звільнив топ-чиновника СБУ

середа, 1 травень 2024, 22:20

Іллю Вітюка звільнено з посади начальника Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки Служби безпеки України. Про це йде мова у відповідному указі президента Володимира Зеленського від 1 травня 2024 року, п...

Швейцарія скасувала концерт відомої пропутінської співачки

середа, 1 травень 2024, 21:16

У швейцарському Люцерні скасували концерт російської оперної співачки Анни Нетребко, запланований на 1 червня. Про це повідомляє Swissinfo в середу, 1 травня, передають Патріоти України. Представники концертної зали KKL, в якому мав відбутися концерт Н...