"Ихтамнеты" закінчились: У Путіна задумали операцію з масового перетворення українців на росіян

Таким чином хочуть збільшити численність населення РФ.

Ілюстрація: ЖЖ

Уповноважений з прав людини в Росії Тетяна Москалькова запропонувала ввести спрощений порядок отримання російського громадянства для громадян України, що хочуть переїхати в Росію на постійне місце проживання, повідомляють Патріоти України.

"З урахуванням гуманітарної катастрофи, яка сталася в Україні, і великої кількості біженців з України в Росію, частина яких хотіла б постійно проживати в Росії і отримати російське громадянство, можна було б розглянути питання про поширення на них російського законодавства про спрощений порядок отримання громадянства", - заявила Москалькова.

Спрощений порядок дозволяє отримати російське громадянство за три місяці, а не за шість років — такого строку потребує стандартна процедура натуралізації. Зараз пільговий порядок встановлено для тих, хто приїжджає в Росію за державною "програмою переселення співвітчизників", для тих, хто народився в межах нинішніх кордонів РФ, але зараз живе в іншій країні і поки не отримав її паспорта, і для тих, у кого в Росії є родичі по прямій висхідній лінії.

"Ми дуже зацікавлені в умовах демографічних проблем в тому, щоб наша країна поповнювалася добропорядними громадянами, які хотіли б жити і працювати в нашій країні, поважають її історію, культуру і традиції",— заявила омбудсмен.

Вона запевнила, що підтримує спрощену форму отримання російського громадянства для всіх колишніх громадян СРСР, але поки що введення такого принципу для всіх малоймовірне з економічних міркувань.

"Першим етапом було б спрощення отримання громадянства для тих, хто народився в межах кордонів Російської Федерації. Другий етап повинен торкнутися громадян України, оскільки вони перебувають у найбільш складному становищі", - пояснила вона.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...