"Иногда шалят, но с кем не бывает": Лавров виправдав терористів "Л/НДР" за обстріли на Донбасі (відео)

Як завжди, заява Лаврова за результатами зустрічі "нормандської четвірки" зводилася до перекладання відповідальності за все, що відбувається, на Україну.

Сергій Лавров. Фото: скрін відео

Підійшла до кінця паризька зустріч міністрів закордонних справ у форматі "нормандської четвірки", на якій йшлося про врегулювання політичної кризи на Донбасі. Головний російський дипломат Сергій Лавров, підсумував результати зустрічі. Ролик з його заявою викладений для перегляду на Youtube, інформують Патріоти України.

Зокрема Лавров повідомив, що одним з кроків по втіленню в життя Мінських домовленостей має стати проведення місцевих виборів на непідконтрольних Україні територіях Донбасу. Але дипломат також зазначив, що даний процес не просувається.

В цілому, заява Лаврова зводилася до перекладання відповідальності за все, що відбувається, на Україну. Він заявив, що українська влада повинна прийняти закони про особливий статус Донбасу і амністію бойовиків, в той час як до терористів "ДНР" Лавров не висував особливих вимог.

Згадав він і про недотримання перемир'я. За версією Лаврова, режим тиші порушують переважно українські військові, в той час як бойовики "ДНР" лише "грішать часом".

"За пряму та безсоромну підтримку": Захарова пригрозила Заходу "нищівним ударом відплати" у разі атаки ЗСУ на Кримський міст

п’ятниця, 3 травень 2024, 19:40

Представниця МЗС Росії Марія Захарова видала порцію погроз на адресу партнерів України у зв'язку з можливим ударом по Кримському мосту. Її заяву оприлюднив пропагандистський портал "Известия", передають Патріоти України. За версією пропагандистів, Укра...

Окупанти увійшли в одне із сіл біля Авдіївки, - ЗМІ

п’ятниця, 3 травень 2024, 19:27

Російські окупанти увійшли в село Архангельське в районі Авдіївки, інформують Патріоти України. Як пише BILD, днями російські окупанти здійснили прорив на північний захід від Авдіївки, пройшовши 3 кілометри углиб позицій ЗСУ до селища Очеретине, і відт...