З 1 січня в РФ будуть знищувати українські та турецькі продукти

Така "отвєточка" россіян ворогові.

"Боротьба" з продуктами. Фото: franciscobonilla.com

З початку наступного року, українська та турецька продукція буде знищуватися в Росії. З такою заявою виступила голова Росспоживнагляду Анна Попова, повідомляють Патріоти України, посилаючись на Російську службу BBC.

"Будь-яка продукція, яка не відповідає вимогам, буде утилізуватися, як це відбувалося завжди. Ніякої новели тут немає ... Це питання сьогодні визначається і вирішується, але неважливо, яким чином вона буде утилізована - головне, щоб вона не надходила до країни", - сказала вона.

Як саме будуть знищуватися товари, голова відомства не уточнила, однак заявила, що вилучати з магазинів українські та турецькі продукти, ввезені до 1 січня 2016 року, не будуть.

Нагадаємо, 1 грудня уряд РФ опублікував перелік турецьких продуктів, які заборонено імпортувати в РФ. У список потрапили овочі, фрукти, а також м'ясо птиці, сіль і гвоздика. Як зазначає джерело, в перші дев'ять місяців 2015 року на Туреччину довелося 52,7% поставок в РФ помідорів, 16% огірків, 80,7% абрикосів та 47,7% полуниці.

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...